#MadeinBiH„Studio Ljepote Lovely” 

Studio Ljepote Lovely – mjesto gdje se ljepota i umjetnost susreću

Mlada i ambiciozna preduzetnica iz Laktaša, Milana Đurić koja ima više od 15 godina iskustva u industriji ljepote, je zahvaljujući podršci Evropske unije i Međunarodne organizacije rada nedavno pokrenula studio ljepote Lovely.

U ostvarenju sna o vlastitom salonu, Milana je imala mentorsku podršku Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Krajina u okviru projekta EU4BusinessRecovery. Vlastiti studio je pokrenula nakon što je napravila pauzu sa poslom zbog trudnoće. 

 „Sretna sam da sam, nakon porodiljske pauze, dobila priliku da pokrenem studio ljepote. Nastojim pružiti najbolju uslugu klijentima, te stalnim unapređenjem vlastitih vještina i tehnika pokušavam biti u toku s najnovijim trendovima i inovacijama u industriji ljepote. Trenutno sam u potrazi za talentovanim nail umjetnikom u svom timu, čime bih bila u prilici pružiti složenije i zahtjevnije usluge klijentima.”, ističe Milana.

Kroz program obuke „Pokreni i unaprijedi svoj posao” koji se provodi u skladu sa metodologijom Međunarodne organizacije rada, Milana je stekla vrijedna znanja i vještine u oblasti poslovnog planiranja, analize poslovnog okruženja, te upravljanja rizicima, koja su doprinijela unapređenju njenog poslovanja.

Studio Ljepote Lovely nudi širok spektar različitih usluga kao što su manikir, pedikir, nadogradnja noktiju, trajna šminka, nadogradnja trepavica, depilacija, te masaža, i Milana vjeruje da će svakodnevnim unapređenjem svojih usluga uspjeti da u budućnosti razvije svoj posao.