BH GREEN AWARDS

ŠAMPIONI ZAŠTITE PRIRODE 2024

GLASAJTE ZA SVOJE ŠAMPIONE

Centar za razvoj i podršku iz Tuzle (CRP) i ove godine organizuje kampanju za izbor i dodjelu nagrade “ŠAMPIONI ZAŠTITE PRIRODE, BIH GREEN AWARDS“ u okviru projekta finansiranog od strane Delegacije Evropske unije u Bosni i Hercegovini. Ovom kampanjom promovišemo korisne, inovativne i kreativne pristupe očuvanju prirode i životne sredine u našoj zemlji. Želimo pronaći preduzeća, gradove/općine/opštine, NVO-e, fondacije, fakultete, škole, obdaništa, pojedince, grupe građana i neformalne građanske inicijative, koji uspješno promovišu prave vrijednosti u oblasti zaštite prirode i životne sredine i koji kao takvi motivišu i druge.

Glasati možete OVDJE i putem web stranica Udruženja LINK Poduzetnički centar iz Mostara (www.linkmostar.org) i udruženja LIR Evolucija iz Banja Luke (www.lir.ba) i putem FB stranica: https://www.facebook.com/crptuzlahttps://www.facebook.com/link.mostarhttps://www.facebook.com/lirevolucija

GLASANJE JE OTVORENO DO NEDJELJE 26.05.2024. godine do 24:00 sati.

Kampanju “ŠAMPIONI ZAŠTITE PRIRODE, BIH GREEN AWARDS“, realizujemo u okviru projekta BH Green Triangle / BH Zeleni trougao, koji finansira Evropska unija, a koji se sprovodi u partnerstvu sa Udruženjem LINK Poduzetnički centar iz Mostara i udruženjem LIR Evolucija iz Banja Luke. Projekat je dio programa Podrške Evropske unije postojećim i novoosnovanim mrežama organizacija civilnog društva te podrške mrežama OCD i saradnji u oblasti životne sredine i klimatskih promjena.